Banda cu led V-TAC

Informatii

Oferte speciale

Banda cu led V-TAC

Banda cu led produsa sub brandul V-TAC este un produs de calitate foarte buna la un pret accesibil.

Banda cu led este disponibila cu lumina alb cald,lumina alb neutru,,lumina alb rece,lumina colorata (rosu,galben,verde si albastru) sau lumina RGB si RGB+W.

Benzile cu led au puteri diferite in functie de nr. de leduri si tipul ledului si sunt d...

Banda cu led produsa sub brandul V-TAC este un produs de calitate foarte buna la un pret accesibil.

Banda cu led este disponibila cu lumina alb cald,lumina alb neutru,,lumina alb rece,lumina colorata (rosu,galben,verde si albastru) sau lumina RGB si RGB+W.

Benzile cu led au puteri diferite in functie de nr. de leduri si tipul ledului si sunt disponibile pentru interior si pentru exterior.

Mai mult

Banda cu led V-TAC 15 produse disponibile

Subcategorii

 • Banda led V-TAC

  Banda cu led V-TAC disponibila cu o singura culoare si varianta RGB.

  Disponibila pentru montaj la interior si la exterior.

  Banda cu led este solutia ideala pentru scoaterea in evidenta a formelor decorative din interior dar si din eteriorul cladirilor.Banda cu led poate fi folosita atat in linii drepte dar si cu diverse forme,reprezentand solutia ideala pentru iluminarea scafelor indiferent de forma acestora (drepte,rotunde,ondulate, etc).Infunctie de culoarea si cantitatea de lumina dorita se va alege banda adecvata pentru proiectul respectiv.Banda cu led este disponibila cu puteri incepand cu 3,6W/m (atentie multi producatori trec valori mai mari fata de cele reale,spre exemplu banda cu 60 leduri SMD3528/m care are in realitate 3,6W/m este vanduta drept 4,8-5W/m,banda cu 60 leduri SMD505/m cu puterea reala 9,6W/m este vanduta drept 12-14,4W/m).

  Banda cu led se clasifica si in functie de gradul de protactie: IP20 pentru interior,IP44 pentru zone umede dar fara a exista riscul sa intre in contact cu apa,IP65 pentru zonele in care poate ajunge in contact cu apa dar nu poate fi scufundata in apa pentru timp mare si IP67 sau IP68 pentru iluminarea acvariilor,piscinelor acest tip de banda putanduse monta scufundat in apa cu conditia ca legaturile sa fie facute in afara apei sau sa fie izolata cu materiale care etanseaza foarte bine si sunt sumersibile.(Multi producatori eticheteaza banda cu IP44 drept IP65).

  Recomandari pentru alegera corecta a culorii luminii in functie de destinatia spatiului pe care dorim sa-l iluminam:in dormitor se recomanda lumina calda si lumina neutra iar pentru camera de zi se recomanda lumina neutra sau lumina rece,sau puteti alege banda led RGB care va ofera posibilitatea alegerii culorii sau jocul de culori dorit.                                                                     Luminozitatea benzilor se face in functie de eficienta luminoasa lm/m si nu in functie de putera benzii W/m aceasta reprezentand consumul benzii nu cantitatea de lumina emisa.                         Pentru montarea in profile din aluminiu recomandam sa folositi banda cu un numar mare de leduri pe metru 120,204 sau 240 led/m.

 • Alimentare banda led

  Surse de alimentare si controlere pentru benzile cu led.

  www.iluminatled-panouri va ofera o gama variata de alimentatoare si controlere pentru comanda benzilor cu led RGB.

pe pagina
Afiseaza 1 - 12 din 15 produse
Afiseaza 1 - 12 din 15 produse