Lampi cu led

Informatii

Oferte speciale

Lampi cu led

Lampile cu led reprezinta solutia ideala pentru inlocuirea lampilor cu tuburi de neon oferind o nota de eleganta biroului sau spotiului comercial.

www.iluminatled-panouri.ro va ofera panouri cu led cu diverse forme si puteri de calitate la cel mai bun raport calitate pret.

Alegerea corecta a culorii luminii in functie de destinatia sptiului pe...

Lampile cu led reprezinta solutia ideala pentru inlocuirea lampilor cu tuburi de neon oferind o nota de eleganta biroului sau spotiului comercial.

www.iluminatled-panouri.ro va ofera panouri cu led cu diverse forme si puteri de calitate la cel mai bun raport calitate pret.

Alegerea corecta a culorii luminii in functie de destinatia sptiului pe care urmeaza sa-l iluminam:

Iluminatul rezidential cu led:Pentru zona de zi sau biroul de acasa va recomandam lumina neutra 4000-4500K si lumina rece 6000-6500K,pentru bucatarie va recomandam lumina neutra 4000-4500K sau lumina  calda 2200-3000K,nu recomandam lumina rece 6000K,pentru dormitoare va recomandam lumina calda si lumina neutra iar pentru baie se recomanda lumina neutra si lumina rece.

Iluminarea birourilor si spatiilor comerciale:pentru birouri se recomanda lumina rece si lumina neutra,pentru magazinele alimentare se recomanda lumina neutra si lumina calda (nu se recomanda lumina rece peste 5500K) iar pentru magazinele de inbracaminte,jucarii,produse nealimentare va recomandam lumina neutra si lumina rece.

Corpurile de iluminat vor fi alese in functie de inaltimea spatiului,unghiului de iluminare,suprafata si intensitate luminoasa lumeni nu dupa puterea lampilor in Watt.

Magazinul nostru va pune la dispozitie corpuri de iluminat cu eficienta ridicata de 120lm/W si 150lm/W (un panou led cu eficienta ridicata 120lm/W de 29W asigura aceeasi intensitate luminoasa cu a unui panou led normal de 45W).Ne straduim sa aducem pe piata din Romania produse cu led din ultima generatie dar nu vom renunta si la produsele clasice.

Mai mult

Lampi cu led 38 produse disponibile

Subcategorii

 • Panouri led V-TAC

  Panourile cu led produse sub brandul V-TAC sunt produse de calitate cu cel mai bun raport calitate pret.

  www.iluminatled-panouri.ro va ofera panouri cu led care pot fi montate incastrate in tavanul casetat,suspendate cu ajutorul chitului de montaj sau aplicat cu ajutorul ramelor pentru montaj aplicat.

  Panourile sunt disponibile cu lumina calda,lumina naturala si lumina rece.

 • Aplice cu led

  Lampi cu led V-TAC pentru montare aplicata pe tavan sau perete inclusiv cu protectie pentru exterior sau baie.

  Lampile cu led au aspect modern,consum redus de energie electrica si o durata de viata mare.

  Produsele noastre respecta standardele CE si RoHS si au garantie 2ani.

 • Lampa cu led FIDA

  Lampile cu led tip FIDA inlocuiesc lampile cu tuburi de neon,reduc consumul de energie electrica si au durata de viata mare.

  www.iluminatled-panouri.ro va ofera lampi cu led cu dispersor pentrui interior cu IP20 si pentru exterior sau spatii frigorifice cu IP65.Majoritatea lampilor sunt disponibile cu lumina calda,lumina neutra si lumina rece.

pe pagina
Afiseaza 1 - 12 din 38 produse
Afiseaza 1 - 12 din 38 produse