Livrari si returnari de produse

Livrarea comenzilor dvs.

Livrarea comenzilor va fi facuta in intervalul 1-5 zile lucratoare prin curier rapid sau la cerere posta Romana (pentru Posta Romana cumparatorul va achita integral cheltuielile de livrare).

Livrarea se face gratuit in Bucuresti si localitatile cu acoperire Urgent Curier pentru comenzii ce depasesc 300 lei.Pentru comenzile care nu depasesc aceste valori costul de transport va vi suportat de cumparator, pretul fi calculat in functie de greutatea coletului.Pentru localitatile fara acoperire se percepe un tarif suplimentar de 1 leu + tva/km.Tariful suplimentar se calculeaza de la cel mai apropiat sediu Urgent Cargus distanta fiind calculata doar dus.

Plata ramburs se accepta doar pentru comenzi de maxim 5000 lei,pentru comenzile care depasesc aceasta valoare plata se face prin OP iar livrarea va fi facuta dupa ce contravaloarea produselor a ajuns in contul vanzatorului.Returnarea produselor

Returnarea produselor se face doar in ambalajul original,produsele trebuie sa fie complete sa nu fi suferit modificari fizice sau de alta natura si sa fie insotite de factura. Returnarea produselor se face in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Restituirea contravalorii produselor returnate va fi facuta in maxim 30 zile. Suma restituita nu poate depasii contravaloarea produselor returnate. Cheltuielile de livrare vor fi suportate de cumparator indiferent de valoarea comenzi.

Nu se accepta la retur produsele care nu sunt intacte, nu sunt insotite de factura si nici produsele care sunt aduse la comanda.