ENERGIE SOLARA

Informatii

Oferte speciale

ENERGIE SOLARA

WWW.ILUMINATLED-PANOURI.RO va pune la dispozitie o gama variata de panouri si invertoare, dar si sisteme complecte pentru producerea energiei electrice izolate dar si legate la retea (of grid si on grid).

Montarea panourilor fotovoltaice trebuie facuta de personal calificat deoarece presupune cunostinte de specialitate.Pentru sistemele independ...

WWW.ILUMINATLED-PANOURI.RO va pune la dispozitie o gama variata de panouri si invertoare, dar si sisteme complecte pentru producerea energiei electrice izolate dar si legate la retea (of grid si on grid).

Montarea panourilor fotovoltaice trebuie facuta de personal calificat deoarece presupune cunostinte de specialitate.Pentru sistemele independente Off-grid nu aveti nevoie de autorizatii din partea distribuitorilor de energie din zona dvs.

Sistemele independente off-grid sunt compuse din:

Panouri fotovoltaice (policristaline sau monocristaline)

Controler incarcare acumulatori (sau invertor cu controler inclus)

Invertor unda pura sau unda modificata care transforma curentul din baterii DC 12-24-48V in AC 220V pentru alimentarea consumatorilor.

Baterii cu gel (acumulator solar).

Sistemele of grid sunt ideale pentru case de vacanta izolate,rulote apicole sau turistice,stine asigurind energia necesara pentru confortul dumneavoastra.

Va punem la dispozitie sisteme conplecte adecvate nevoilor dumneavoastra de diferite puteri.

Asiguram consultanta telefonic gratuit si montare contracost.

Mai mult

ENERGIE SOLARA 6 produse disponibile

Subcategorii

 • Panouri fotovoltaice

  Panouri fotovoltaice monocristaline sau policristaline pentru producerea energiei electrice.

  Panourile pot fi folosite in sisteme independente de energie dar si legate la reteaua distribuitorului de energie din zona.

  Montarea si punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice trebuie facuta de personal de specialitate intrucat prezinta riscuri de electrocutare sau distrugere a echipamentelor.

  Panourile fotovoltaice au durata de viata 25-30 ani.

  www.iluminatled-panouri.ro va pune la dispozitie Kituri sisteme fotovoltaice de diverse puteri care pot fi adaptate nevoilor dumneavoastra.

  ASIGURAM CONSULTANTA TELEFONIC GRATUIT.

  ASIGURAM MONTAREA SISTEMELOR INDEPENDENTE (OF GRID) LA PRETURI CORECTE.

 • Controler incarcare

  Controlerele sunt folosite pentru a nu permite supraincarcarea acumulatorilor,previne scurgera de energie din baterii spre panourile fotovoltaice pe timpul noptii sau in zilele noroase si poate arata starea sistemului.

  Controlerul de incarcare poate fi PWM pentru sistemele care au pe toata suprafata panourilor radiatie solara (fara umbre sau orientare diferita pe doua sau mai multe laturi) si controler MPPT pentru sistemele in care pot aparea umbre pe anumite parti din panourile fotovoltaice sau panourile au unghiuri diferite de orientare spre soare.

 • Acumulatori solari

  Acumulatorii sunt folositi pentru a inmagazina energia electrica produsa de panourile fotovoltaice pe timpul zilei pentru a fi folosita in perioada in care nu avem soare.

  ASIGURAM CONSULTANTA TELEFONIC GRATUIT.

  ASIGURAM MONTAJ SI PUNERE IN FUNCTIUNE LA SISTEME INDEPENDENTE.

 • Invertoare

  Invertoarele sunt folosite pentru transformarea curentului continuu DC, din acumulatori sau produs de panourile fotovoltaice in curent alternativ AC 220v sau 380v tensiune necesara pentru alimentarea consumatorilor casnici.

  Invertoarele de tensiune sunt cu unda pura pentru alimentarea consumatorilor inductivi (motoare,frigidere,pompa de apa,hidrofor etc si invertoare cu unda modificata care pot alimenta:televizorul,iluminatul,incarcatorul de telefon sau calculator etc.

  In functie de consumul dvs.sistemul fotovoltaic poate folosi invertor de 12V DC,24V DC sau 48V DC.

  Pentru a face alegerea corecta nu ezitati sa ne contactati iar specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti cea mai buna solutie tinand cont si de bugetul dvs.

 • Sisteme Fotovoltaice

  Sistemele fotovoltaice off-grid contin toate componentele pentru producera de energie electrica si punerea in functiune pentru a putea alimenta consumatorii electrici.

  www.iluminatled-panouri va pune la dispozitie kituri de sisteme fotovoltaice de diverse puteri care pot satisface nevoile dvs. Pentru a face alegerea corecta nu ezitati sa ne contactati iar specialistii nostri va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

  Sistemele fotovoltaice independente sunt compuse din:

  Panouri fotovoltaice monocristaline sau policristaline

  Controler de incarcare, MPPT pentru cazul in care anumite parti din panouri pot fi umbrite sau au orientare diferita fata de soare si PWM pentru cazul in care toate panourile sunt orientate spre soare si nu exista perioade de umbrire partiala a panourilor.

  Controlerul de incarcare protejeaza bateriile de supraancarcare,opreste scurgerea de curent din baterii spre panouri pe timpul noptii sau in zilele nefarorabile si poate afisa starea sistemului.

  Acumulator solar pentru stocarea energiei produse de panouri in cursul zilei si nefolosite pentru a fi utilizata in cursul noptii sau in zilele fara soare.

  Atentie majoritatea vanzatorilor de acumulatori afiseaza capacitatea totala de stocare a energiei in baterie omitand sa specifice gradul de descarcare care este cuprins intre 20-30% pentru a avea un numar mai mare de cycluri de incarcare,(la descarcare de 50% daca nu intra invertorul in protectie la supradescarcare acumulatorii se distrug in maxim 2 ani)

  Invertorul de tensiune este cel care transforma curentul continuu de 12-24-48V-DC in curent alternativ AC 220V pentru alimentarea consumatorilor din locuinta.                                                 Invertoarele de tensiune sunt invertoare cu unda pura si invertoare cu unda modificata.Invertoarele cu unda pura pot alimenta toate tipurile de consumatori inclusiv consumatori inductivi: pompe de apa,hidrofoare frigidere aer conditionat,electronice sau iluminat.Invertoarele cu unda modificata au pretul mai mic dar pot alimenta doar consumatorii neinductivi:electronice,iluminat,etc.

  RECOMANDAM CA INSTALAREA SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A SISTEMELOR FOTOVOLTAICE SA FIE FACUTA DOAR DE PERSONAL CALIFICAT PENTRU A EVITA RISCURILE DE ELECTROCUTARE SAU DISTRUGERE A ECHIPAMENTELOR.

Afiseaza 1 - 6 din 6 produse
Afiseaza 1 - 6 din 6 produse