Sisteme Fotovoltaice

Informatii

Oferte speciale

Sisteme Fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice off-grid contin toate componentele pentru producera de energie electrica si punerea in functiune pentru a putea alimenta consumatorii electrici.

www.iluminatled-panouri va pune la dispozitie kituri de sisteme fotovoltaice de diverse puteri care pot satisface nevoile dvs. Pentru a face alegerea corecta nu ezitati sa n...

Sistemele fotovoltaice off-grid contin toate componentele pentru producera de energie electrica si punerea in functiune pentru a putea alimenta consumatorii electrici.

www.iluminatled-panouri va pune la dispozitie kituri de sisteme fotovoltaice de diverse puteri care pot satisface nevoile dvs. Pentru a face alegerea corecta nu ezitati sa ne contactati iar specialistii nostri va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Sistemele fotovoltaice independente sunt compuse din:

Panouri fotovoltaice monocristaline sau policristaline

Controler de incarcare, MPPT pentru cazul in care anumite parti din panouri pot fi umbrite sau au orientare diferita fata de soare si PWM pentru cazul in care toate panourile sunt orientate spre soare si nu exista perioade de umbrire partiala a panourilor.

Controlerul de incarcare protejeaza bateriile de supraancarcare,opreste scurgerea de curent din baterii spre panouri pe timpul noptii sau in zilele nefarorabile si poate afisa starea sistemului.

Acumulator solar pentru stocarea energiei produse de panouri in cursul zilei si nefolosite pentru a fi utilizata in cursul noptii sau in zilele fara soare.

Atentie majoritatea vanzatorilor de acumulatori afiseaza capacitatea totala de stocare a energiei in baterie omitand sa specifice gradul de descarcare care este cuprins intre 20-30% pentru a avea un numar mai mare de cycluri de incarcare,(la descarcare de 50% daca nu intra invertorul in protectie la supradescarcare acumulatorii se distrug in maxim 2 ani)

Invertorul de tensiune este cel care transforma curentul continuu de 12-24-48V-DC in curent alternativ AC 220V pentru alimentarea consumatorilor din locuinta.                                                 Invertoarele de tensiune sunt invertoare cu unda pura si invertoare cu unda modificata.Invertoarele cu unda pura pot alimenta toate tipurile de consumatori inclusiv consumatori inductivi: pompe de apa,hidrofoare frigidere aer conditionat,electronice sau iluminat.Invertoarele cu unda modificata au pretul mai mic dar pot alimenta doar consumatorii neinductivi:electronice,iluminat,etc.

RECOMANDAM CA INSTALAREA SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A SISTEMELOR FOTOVOLTAICE SA FIE FACUTA DOAR DE PERSONAL CALIFICAT PENTRU A EVITA RISCURILE DE ELECTROCUTARE SAU DISTRUGERE A ECHIPAMENTELOR.

Mai mult

Sisteme Fotovoltaice 4 produse disponibile

Afiseaza 1 - 4 din 4 produse
Afiseaza 1 - 4 din 4 produse