Termeni si conditii

Cap. 1 Informatii generale

Site-ul www.iluminatled-panouri.ro numit in continuare vinzator este proprietatea SC Electro Gead SRL.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

SC Electro Gead SRL garanteaza utilizatorului acces limitat in inters personal: informare si efectuarea de comenzi online, dar nu confera dreptul de a descarca, copia sau modifica partial sau integral parti din acest site.

Intreg continutul site-ului este proprietatea SC Electro Gead SRL si este aparat de legea dreptului de autor (legea nr.8/1996). Folosirea partiala sau integrala prin copiere sau reproducere a site-ului fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Site-ul www.iluminatled-panouri.ro foloseste politica de cookie.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a complecta sau modifica continutul site-ului fara o comunicare prealabila.

Cap.2 Produse si servicii

Produsele si serviciile oferite vor fi in limita stocului disponibil. In situatia in care stocul produsului comandat este mai mic decat comanda dvs. veti fi contactat prin telefon si informat de aceasta situatie.

Vinzatorul nu garanteaza ca produsul comandat de client este corespunzator nevoilor sale si ofera clientului posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile de la data primirii comenzi conform ord.130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Contravaloarea produsului/produselor va fi returnata cumparatorului in maxim 30 zile. Taxele de transport vor fi suportate de cumparator. Suma restituita cumparatorului nu poate depasii contravaloarea produselor returnate.

In situatia returnarii clientul va anunta prin e-mail intentia de returnare. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia facturii si certificatul de garantie, sa nu prezinte modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgaraeturi sau uzura), in ambalajul original si sa aiba toate accesoriile.

Produsele care nu sunt insotite de factura si certificatul de garantie, nu au toate accesoriile sau prezinta urme de modificari fizice nu vor fi acceptate pentru retur si vor fi trimese cumparatorului fara solutionarea garantiei.

Cap.3 Livrarea si plata produselor

Livrarea produselor va fi facuta gratuit in Bucuresti localitatile cu acoperire Urgent Curier (telefon *9874 tarif normal in orice retea de telefonie mobila) pentru comenzile care au valoarea de peste 300 lei, pentru comenzi sub valorile de mai sus se percep cheltuieli de livrare in valoare de 15 lei, pentru localitati fara acoperire Urgent Curier  se percep cheltuieli suplimentare de livrare in valoare de 1 leu/KM doar tur (Bucuresti-Snagov ilfov = 40Km x 1 leu=40 lei). Termenul de livrare va fi de la 1-5 zile lucratoare,luanduse in calcul ora 12.

Plata produselor comandate se poate face ramburs la primirea coletului pentru valori de maxim 5000 lei, pentru valori ce depasesc aceasta valoare plata se face prin OP iar livrarea produselor va fi facuta doar dupa ce plata a ajuns in contul vinzatorului. Pentru plata cu OP termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii contravalorii in contul vinzatorului.

Vinzatorul isi rezerva dreptul de a intirzia sau anula livrarea de comenzi daca acestea nu pot fi onorate din cauze care nu depind de vinzator: inundatii, drumuri blocate, greve, incendii sau alte situatii de forta majora.

Cap.4 Garantia produselor

Toate produsele vindute pe acest site sunt noi si beneficiaza de garantie conform certificatului de garantie,(vezi perioada de garantie la pagina produsului).

Cap.5 Opiniile cumparatorilor

Toti clientii acestui site pot face comentarii asupra produselor cumparate. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu publica comentarii cu continut obscen, amenintator defaimator sau care sa tulbure in vreun fel viata privata sau drepturile altor persoane.

Cap.5 Abonarea la newsletter

Abonare la site-ul vinzatorului este gatuita si voluntara si se poate renunta oricind la ea.

In urma abonarii veti primi mesaje cu produsele aflate in oferta la preturi speciale.

Abonatii pot retransmite aceste mesaje si altor prieteni pe raspunderea lor fara sa modifice continutul mesajului.

Cap.6 Politica de confidentialitate

Vinzatorul va folosi datele gazduite si transmise prin sistemul sau informatic doar pentru a trimete cumparatorului confirmarea comenzii. Datele clientilor vor fi insa transmise autoritatilor autorizate sa verifice tranzactiile comerciale.

Cap.7 Litigii

Orice problema cauzata de serviciile sau produsele noastre va fi solutionata pe cale amiabila la sesizarea in scris.

In situatia in care nu sa ajuns la intelegere pe cale amiabila competenta revine organelor juridice care deservesc zona sediului vinzatorului, sau mediatorilor agreati de ambele parti.