Despre noi

Despre companie

Bine ai venit la www.iluminatled-panouri.ro

Iluminatled-panouri este magazinul online cu cele mai bune solutii pentru iluminatul cu leduri de calitate, incalzire electrica cu panouri radiante infrarosu cu o tehnologie foarte avansata, dar si pentru energie verde (energie solara sau eoliana).

ILUMINATLED-PANOURI va ofera preturi competitive pentru o gama variata de produse care folosesc sau produc energie electrica pentru materiale dar si pentru manopera de montare, executind lucrari de inalta calitate.

ILUMINATLED-PANOURI acorda o mare atentie produselor de iluminat cu tehnologie led cu certificare CE,RoHS,EMC, incalzirii locuintelor cu panouri radiante infrarosu si energiei solare.

Despre echipa

Avem o echipa completa si experimentata care garanteaza calitatea serviciilor oferite. Suntem siguri ca aici veti gasi solutiile cele mai potrivite proiectului pe care doriti sa-l puneti in practica. Personalul nostru va poate indruma sa optati pentru cea mai buna solutie. Pentru lucrari de amploare mai mare va acordam asistenta tehnica telefonic sau prin e-mail. Pentru Bucuresti si jud.Ilfov ne putem deplasa la locatie pentru a alege cea mai buna solutie.

Despre produse

Prin folosirea produselor de iluminat cu led reduceti substantial consumul de energie electrica cu pina la 90% fata de produsele traditionale cu incandescenta sau tuburi de neon. Produsele led au durata de viata foarte mare fata de celelalte produse de iluminat. Produsele cu led sunt din materiale reciclabile, nu contin substanta toxice, (tuburile de neon sau becurile economice contin substante foarte toxice si afecteaza grav vederea), nu emit caldura excesiv limitind accidentele si incendiile.

Panourile radiante infrarosu asigura incalzirea locuintei reducind consumul cu pina la 50% fata de sistemele clasice de incalzire iar cheltuielile de mentenanta sunt egale cu zero.

Sistemele fotovoltaice va asigura confortul in situatii extreme, intreruperi de curent dar si pentru case de vacanta, rulote, stane sau alte situatii in care alimentarea cu energie electrica nu este posibila sau are un pret foarte ridicat.


Opinii clienti

Sunt incantat de promptitudinea si calitatea serviciilor www.iluminatled-panouri.ro.

Ion Marinescu, Brasov

Produsele www.iluminatled-panouri.ro sunt de calitate, sunt multumit de cumparaturile mele si le recomand tuturor”

Marius Popescu, Bucuresti